Blog
Parná rúra ako tromf každej dobrej kuchárky
Varenie je činnosť, ktorú obľubuje veľké množstvo mužov aj žien. Skúšanie nových receptov, pochvalné slová od „stravníkov“ (najčastejšie detí a partnera), ale aj vskutku zábavná činnosť, ktorá nám každý deň ponúkne niečo nové. Chcete posunúť varenie na nový level? Skúste parnú rúru.
Každý začínal rovnako
Najväčší tromf študentských čias bola praženica na 40 spôsobov. Neskôr človek experimentoval s polievkami, rôznymi formami špagiet a nakoniec aj s mäsom „na prírodno“. Množstvo ľudí sa však posunulo o veľa ďalej a dnes sú z nich vyhlásení kuchári – ergo majú svoje renomé minimálne medzi rodinou a priateľmi.
Čo dokáže parná rúra?
Hlavnou výhodou parnej rúry je kvalita jedla, ktoré z nej po dokončení vytiahnete. To, samozrejme, závisí aj od receptu, kvality použitých surovín a vašej zručnosti, no pri príprave v pare si jedlo zachováva svoju prirodzenú chuť a vôňu.
Veľkou prednosťou parných rúr z našej ponuky je ich veľký vnútorný priestor a kapacita, vďaka čomu sa nemusíte obmedzovať prípravou menšieho množstva jedla. Môžete pripravovať aj viac rôznych pokrmov naraz a po použití trúbu očistíte bez náročného drhnutia. V neposlednom rade je tu fakt, že jedlo pripravené v pare má lepšiu výživovú hodnotu, zachováva si svoje vitamíny a je všeobecne pokladané za zdravšie.
Zabudovaná aj voľne stojaca
V našej ponuke nájdete zabudované aj samostatne stojace modely parnej rúry. Oba typy spotrebičov sú dizajnovo vyladené tak, aby nenarúšali dizajn vašej kuchyne. Je len na vás, ktorý typ vám vyhovuje viac.
S mikrovlnkou alebo bez
Nechcete zbytočne dva spotrebiče? Vyberte si z ponuky parných rúr s mikrovlnkou. Dva spotrebiče v jednom vám pomôžu ušetriť miesto v kuchyni, ale aj vaše financie. Ak potrebujete poradiť s výberom vašej novej parnej rúry, neváhajte sa na nás obrátiť.