Zhrnutie
Kombinácia Šírka prístroja/výklenok
10 cm x 60 cm
14 cm x 60 cm
29 cm x 60 cm
11" x 30"
Farebné prevedenie Nerez/CleanSteel
Briliantová biela
Obsidián čierna
Havanna hnedá
Grafitová šedá
Individuálna čelná stena nábytku
Montážna situácia Nerezový ozdobný pásik široký
Nerezový ozdobný pásik úzky
Dizajn ArtLine
PureLine
ContourLine
Prevedenie
Pre lepší výsledok
Využitie
Nahrievač riadu
V týchto vyhrievaných zásuvkách môžete pohodlne nahriať šálky, taniere a servírovací riad. Nahrievač riadu je zmysluplný doplnok vašej parnej rúry alebo kávovaru.Nahrievač Gourmet
Okrem predností nahrievača riadu ponúka veľký gourmet nahrievač aj možnosť udržiavania teploty už uvarených jedál alebo možnosť dokonalej prípravy mäsa a iných jedál pomocou funkcie „varenie na nízkej teplote“. Tento mimoriadne všestranný pomocník je perfektným doplnením rúry na pečenie alebo parnej rúry.Zásuvka pre príslušenstvo
V nezapnutom nahrievači na príslušenstvo sa dá pohodlne uskladniť riad a príslušenstvo. Praktické: Ak je zásuvka pre príslušenstvo zabudovaná pod kávovarom alebo parnou rúrou, máte najdôležitejšie nástroje a potreby vždy na dosah ruky.Zabudovateľná vákuovacia zásuvka
Vákuovací priečinok vyniká veľkou rozmanitosťou použitia. Základná funkcia vákuovacieho priečinku je presvedčivo jednoduchá: Z potravín zabalených do fólie sa odsaje vzduch a následne sa fólia vzduchotesne uzatvorí. Takýmto spôsobom získajú konzervované potraviny dlhšiu trvanlivosť. Okrem toho pripraví vákuovací priečinok potraviny optimálne na metódu varenia Sous-vide. Vákuovací priečinok je perfektným doplnkom vašej parnej rúry.Varenie Sous-vide
Pojem „Sous-vide" pochádza z francúzštiny a znamená „varenie vo vákuu". Pri tejto metóde varenia sa potraviny zabalené vo vákuovom balení pomaly varia pri konštantne nízkej teplote v parnej rúre. Vzhľad, tvar, minerálne látky a vitamíny zostanú v pripravovanom pokrme zachované. Pomocou vákuovacieho priečinku optimálne pripravíte mäso, ryby, zeleninu alebo ovocie na varenie Sous-vide.Varenie pri nízkej teplote
Pre perfektný výsledok: S nižšími teplotami budú mäsové recepty automaticky špecialitou.Vákuovanie
Ideálne podmienky: perfektná príprava na uskladnenie, porcovanie, marinovanie a opätovné uzatvorenie.Marinovanie
Výraznejšia chuť: Intenzívnejší chuťový zážitok vďaka vákuovaniu marinovaných potravín.Výsledok vášho výberu
Top odporúčanie
Ďalšie charakteristické prvky produktu
Charakteristické prvky produktu na základe vášho výberu
Neobsiahnuté charakteristické prvky produktu
Ďalšie odporúčania:
Zobraziť všetky výsledky
Zobraziť menej výsledkov
*Odporúčaná predajná cena je uvedená vrátane DPH.
**Odporúčaná predajná cena je uvedená vrátane DPH.
**Odporúčaná predajná cena je uvedená vrátane DPH.
Vybavenie je závislé od modelu
Pozor!
Vaše dodatočné zmeny na ľavej strane sa stratia
Vaše dodatočné zmeny na ľavej strane sa stratia
Čo chcete urobiť?